Praktische informatie

Auditie:

Als je besloten hebt lid te willen worden van ons studentenorkest, word je uitgenodigd voor een auditie. Auditeren kan in principe aan het begin van ieder project, maar is in overleg ook later mogelijk. De auditie bestaat uit een voorstelrondje en het voorspelen. Tijdens het voorspelen draag je de auditiefragmenten en een zelf uitgekozen stuk voor aan de dirigent, de concertmeester en de aanvoerder van de desbetreffende sectie. Na je auditie hoor je direct of je bent aangenomen.

Repetities:
Het orkest repeteert elke maandagavond van 19:30 uur tot 22:15 uur in de Oosterkerk. 

Open repetities:
Je bent elke repetitie welkom om een kijkje te nemen of mee te spelen met het orkest. Er kan dan een auditie gepland worden en afhankelijk van jouw instroommoment wordt gekeken of het haalbaar is om mee te spelen met het concert.

Geen instrument? Wel meespelen!
Heb je helaas niet de beschikking over je eigen instrument maar zou je wel graag in ons orkest meespelen? Geen nood! Bragi is aangesloten bij het Muziekinstrumentenfonds Groningen en heeft zodoende beschikking over onder andere violen, altviolen, contrabassen en enkele blaasinstrumenten. Deze instrumenten kunnen bij lidmaatschap van onze vereniging kosteloos geleend worden. Voor meer informatie over de mogelijkheden en de instrumenten, stuur een mail naar [email protected]

Adres:
E. Thomassen á Thuessinklaan 1
9713 JP Groningen

Contact:
Mail: [email protected],  
Telefoon: +31626745949