Praktische informatie

Vacatures:

Vanaf september start het a-capellakoor met repeteren van het nieuwe programma voor de concerten in februari 2019. Lijkt het je leuk om mee te zingen met het a-capellakoor?  Dan ben je van harte welkom om de repetities van het koor bij te wonen en je aan te melden, we hebben plek voor meer zangers! Mocht je eerder een kijkje willen nemen, dan kan dat! Stuur dan een mailtje naar [email protected]

Auditie:
Om bij a-capellakoor te mogen zingen, moet je auditie doen. De audities vinden plaats in september en februari. Tijdens de auditie wordt gekeken naar je stembereik, ritmiek, hoe je van blad kunt zingen en of je fragmenten op gehoor na kunt zingen. De auditie wordt beoordeeld door de dirigent en een lid van het a-capellakoor. Natuurlijk is het daarnaast belangrijk dat je plezier hebt in het zingen! Na je auditie hoor je direct of je bent aangenomen als lid van het a-capellakoor. Het is geen probleem als je eerst een keer komt kijken of mee-repeteren voor je auditie doet.

Repetities:

Het a-capellakoor repeteert elke woensdagavond van 19:30 uur tot 22:00 uur in het Kijk in 't Jathuis (Nieuwe Kijk in 't Jatstraat 49, Groningen)

Open repetities:
Je bent bij iedere reguliere repetitie van harte welkom om een kijkje nemen, mee te doen en te ontdekken of het a-capellakoor wat voor jou is!

Adres:

Nieuwe Kijk in 't Jatstraat 49

9712 SC Groningen

Contact:
Mail: [email protected]
Telefoon: +31634285555