Brengt u Bragi naar Bratislava?

Beste geïnteresseerde,

Groninger Studenten Muziekgezelschap Bragi is opgericht in 1882 en is hiermee de grootste en oudste studentenmuziekvereniging van Groningen. De vereniging bestaat uit drie geledingen: het grootkoor, het symfonieorkest en het a-capellakoor. Elke geleding zorgt meerdere keren per jaar voor het ten gehore brengen van prachtige muzikale werken en de tot stand brenging van bijzondere projecten.

Een traditie die in de levensloop van Bragi is ontstaan, is de buitenlandse reis die om de twee jaar plaatsvindt. Inmiddels is deze traditie één van de hoogtepunten waar men halsreikend naar uitkijkt om er, na afloop van de reis, niet meer over uitgepraat te raken. Van 22 tot 30 juli 2017 reizen (bijna) alle actieve en een aantal oud Bragianen met elkaar af naar bijzondere bestemmingen in Europa. Zo wordt onder andere door het a-capellakoor gezongen in de Thomaskirche te Leipzig en worden Symfonie in d (Die Nullte) van Anton Bruckner en de Missa Sacra gecomponeerd door Robert Schumann ten gehore gebracht tijdens het International Youth Music Festival dat plaatsvindt in Bratislava. Daarnaast brengt Bragi een bezoek aan het prachtige Praag en zullen er naast het maken van muziek ook culturele activiteiten op het programma staan. Het belooft een bijzondere concertreis te worden.
                                                                       

Om ervoor te zorgen dat deze reis gerealiseerd kan worden, hebben wij uw hulp nodig!
Uiteraard dragen alle reizigers hun steentje bij en zoekt de Buitenlandse Reis Commissie naar onbegrensde mogelijkheden om een fantastische reis te organiseren maar dit lukt niet zonder uw steun. In ruil voor uw financiële steun bieden wij uiteraard een tegenprestatie:

Optie 1:  €5,-
Voor dit bedrag kunnen wij een Bragiaan van een heerlijk streekgerecht voorzien. 
 Tegenprestatie: Eeuwige dank en blijde gedachten.

Optie 2: €10,-
Voor dit bedrag kunnen wij twee Bragianen van een heerlijk voor- en hoofdgerecht voorzien. 
Tegenprestatie: Een prachtige ansichtkaart met een persoonlijk verhaal over de buitenlandse reis van uw favoriete Bragiaan én het onder optie 1 genoemde. 

Optie 3: €25,-
Voor dit bedrag bent u er zeker van dat een Bragiaan prachtige dromen heeft in een heerlijk bedje tijdens de buitenlandse reis.
Tegenprestatie: Een echte pilsener, afkomstig van de bierbrouwerij van Plzeň, gelegen in de Tsjechische regio West-Bohemen, die al sinds 5 oktober 1842 bestaat en voor sommige Nederlandse biermerken zelfs een directe verwijzing is naar het ontstaan van pils én het onder optie 1 genoemde. 

Optie 4: €50,-
Voor dit bedrag kunnen we iedere reiziger voorzien van een reisboekje met handige informatie over de reisbestemmingen.
Tegenprestatie: Meeluisteren bij een repetitie van Bragi in Nederland onder het genot van plaatselijke delicatessen, geserveerd door de Buitenlandse Reis Commissie én het onder optie 1 genoemde. 

Optie 5: €100,-
Voor dit bedrag kan het a-capellakoor een prachtig concert geven in de Thomaskirche te Leipzig.
Tegenprestatie: Een persoonlijk liedje, gezongen door het a-capellakoor, opgenomen op een prachtige locatie tijdens de buitenlandse reis én het onder optie 1 genoemde. 

Optie 6: €250,-
Voor dit bedrag kunnen wij iedere reiziger voorzien van een zeer bruikbare reisgadget die ervoor zorgt dat alle reizigers tijdens het het reizen met de bus worden voorzien van een comfortabele nachtrust. 
Tegenprestatie: De uiterst vriendelijke wekservice van de Buitenlandse Reis Commissie met ontbijt en live muziek binnen Groningen en omstreken én het onder optie 1 genoemde. 

Optie 7: €500,-
Voor dit bedrag kan Bragi een fantastisch concert geven op een bijzondere locatie in Praag waar de Tsjechische inwoners nog lang van kunnen nagenieten.
Tegenprestatie: Een verrassingsconcert met prachtige muziek in uw huiskamer binnen Groningen én omstreken en het onder optie 1 genoemde. 

Optie 8: €800,-
Voor dit bedrag kunnen wij alle reizigers een denkwaardige, verrijkende activiteit aanbieden om de reis extra bijzonder te maken. 
Tegenprestatie: Een maestroworkshop door orkestdirigent Alexander de Blaaij met een meet & greet na afloop onder het genot van borreltje en plaatselijke delicatessen, geserveerd door de Buitenlandse Reis Commissie én het onder optie 1 genoemde. 
 

Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden in overleg: alle kleine beetjes zijn welkom en wij zouden het ontzettend waarderen als u ons wilt helpen om deze reis mogelijk te maken! 

Het sponsorbedrag kunt u over maken naar:
Naam                            : Groninger Studenten Muziekgezelschap Bragi
IBAN                             : NL96INGB0002225800
Onder vermelding van     : [Uw voor- en achternaam] brengt Bragi naar Bratislava. 

*Indien u vanuit het buitenland sponsort, dient u ook uw BIC nummer in te voeren bij het overmaken van uw financiële steun. 

Om uw tegenprestatie te kunnen bevestigen, hebben wij ook uw mailadres nodig.  Omdat dit e-mail adres niet in Ideal ingevuld kan worden willen we u vragen om een mailtje te sturen naar brc@bragi.nl met daarin:
-Uw voor- en achternaam;
-Het gesponsorde bedrag;
-De reden van uw donatie (eventueel)

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen mag u ook altijd mailen naar brc@bragi.nl. Wij doen ons best om u binnen één week van antwoord te voorzien en om onze tegenprestatie, in het geval van uw financiële steun, binnen één week te bevestigen. 

Helpt u de BRC mee om de buitenlandse reis tot een waar succes te maken?
Streefbedrag: 2500 euro
Klik hier voor de tussenstand!

Zbohom,
De Buitenlandse Reis Commissie 2016-2017
Lisa Biesot (voorzitter) · Else Wijma (secretaris) · Dagmar Buist (penningmeester) · Anna Jansma (acquisiteur) · Suzanne de Vries (commissaris intern) · Xenia Kelemen (commissaris extern) · Chi-Si Ho (raadgevend lid) ·