Bronzen beeld Bragikikker

Speciaal voor het lustrum heeft Lenie Bruins een Bragikikker ontworpen, geheel van brons! Het beeld weegt 550 gram. Deze kikker is enkel voor het lustrum beschikbaar en is voor niet-leden te bestellen voor slechts €100,-! Voor elke kikker die verkocht is, zal de helft van de opbrengst aan de vereniging gedoneerd worden. Wilt u de kikker bestellen? Dan kunt u zich intekenen door een mail te sturen naar: lustrum@bragi.nl.

Overdenkingen van Lenie Bruins hoe ze tot deze 'Bragikikker' gekomen is:

"De kikker is het symbool van de Studenten muziekvereniging Bragi. Bragi is een vereniging van relatief jonge mensen die muziek als bindende factor hebben. Ze zijn dynamisch, enthousiast en blij wanneer ze samen musiceren. De houding van de kikker drukt uit dat er beweging/ ritme in zit. Het boek is het boek die de Bragi kikker vast heeft, is waaruit gezongen, gespeeld en gedirigeerd wordt. De muziek noten zijn de verbinding! De gezichtsuitdrukking geeft aan dat de studenten van Bragi het fantastisch vinden bij deze vereniging te mogen horen of er deel van uitgemaakt te hebben.

Het beeldje zal een blijvende herinnering zijn aan de Studenten Muziekvereniging Bragi die dit jaar 135 jaar bestaat. Het is een eenmalige uitgave met een beperkte oplage. Na intekening zal bekend gemaakt worden hoeveel er van worden gegoten.

Met veel plezier heb ik mij in de vereniging verdiept en de kikker gemaakt."

Lenie Bruins