Winterconcert Groningen

A-capellakoor
Grootkoor
Orkest
Datum: 
dinsdag, 19 december, 2017 - 20:00
Locatie: 
Sint-Jozefkathedraal, Groningen
Programma: 

Tijdens het jaarlijkse Winterconcert van G.S.M.G. Bragi voeren alle geledingen een schitterend programma voor u uit. Op het programma staan onder andere de dromerige Vierde Symfonie van Gustav Mahler en Christmas Day van Gustav Holst. Daarnaast geeft het a-capellakoor een voorproefje van haar eigen programma met onder andere Abendlied van Josef Rheinberger.

Liever in Zwolle komen luisteren? Op 23 december voert Bragi dit programma uit in de Plantagekerk in Zwolle, klik hier!

LET OP: Het is niet meer mogelijk om kaarten te reserveren voor dit concert. U kunt nog wel kaarten kopen bij de kassa bij aanvang van het concert. 

Praktische informatie:

De groepskorting geldt voor vier studenten/CJP/65+. Let op: groepskaartjes zijn te koop vanaf vier personen voor €7,50 per stuk. De groepskaartjes voor 1, 2 of 3 personen en de prijs van €6,50 betreft een fout in het systeem. Onze excuses voor het ongemak. 

Na het reserveren krijgt u een bevestigingsmail. Deze kan in uw map voor ongewenste e-mail terechtkomen.

U kunt bij binnenkomst uw kaarten contant of met pin betalen. Tevens kunt u het bedrag van uw gereserveerde kaarten overmaken naar NL77 INGB 0005 4453 78 t.n.v. G.S.M.G. Bragi. Meld in de beschrijving 'Reservering Winterconcert G.S.M.G. Bragi 19 December’ en uw naam.
 

ToegangskaartenAan de deurReservering
Normaal€ 15,00€ 14,00
Reductie (student/65+/CJP)€ 10,00€ 9,00
Groepskorting (student/65+/CJP)€ 7,50€ 7,50