Concertkaarten reserveren

A-capellakoor
Grootkoor
Orkest
Datum: 
zaterdag, 15 december, 2018 - 20:00
Locatie: 
Plantagekerk Zwolle
Reserveer kaarten
Programma: 

Op zaterdag 15 december geeft G.S.M.G. Bragi haar winterconcert in Zwolle!

Tijdens dit concert zal het a-capellakoor onder leiding van Rein de Vries een greep doen uit het eigen repertoire “Cecilia en de Cecilianisten” waarmee zij in januari op zullen treden.
Het grootkoor en orkest voeren onder leiding van Jeroen helder het iconische Requiem van Fauré uit en tot slot zal u luisteren naar de mysterieuze klanken van Scheherazade van Rimsky-Korsakov, uitgevoerd door het orkest onder leiding van Alexander de Blaeij.

Deze sfeervolle en bovenal muzikale avonden zal plaatsvinden op 15 december in de Plantagekerk te Zwolle. Het concert begint om 20.00 uur, de deuren openen om 19.30 uur.

Concert deal:
Komt u naar ons concert in Zwolle? Geniet van onze concert deal bij De Oude Meester! Voor €15,- heeft u twee gangen diner voorafgaand aan het concert.
Mail voor meer informatie naar secretaris@bragi.nl
 

Praktische informatie:

De groepskorting geldt voor vier studenten/CJP/65+. Let op: groepskaartjes zijn te koop vanaf vier personen voor €7,50 per stuk. De groepskaartjes betreft een fout in het systeem. Onze excuses voor het ongemak. Bij vragen over de reservering en het reserveren van groepstickets kunt u contact opnemen met onze secretaris via secretaris@bragi.nl.  

Na het reserveren krijgt u een bevestigingsmail. Deze kan in uw map voor ongewenste e-mail terechtkomen.

U kunt bij binnenkomst uw kaarten contant of met pin betalen. Tevens kunt u het bedrag van uw gereserveerde kaarten overmaken naar NL77 INGB 0005 4453 78 t.n.v. G.S.M.G. Bragi. Meld in de beschrijving 'Reservering Winterconcert Zwolle’ en uw naam.

 

 

ToegangskaartenAan de deurReservering
Normaal€ 15,00€ 14,00
Reductie (student/65+/CJP)€ 10,00€ 9,00
Groepskorting (student/65+/CJP)€ 7,50€ 7,50
U kunt reserveren tot uiterlijk 12:00 uur op de dag van het concert. Na dit tijdstip kan uw reservering niet meer verwerkt worden.
Uw gegevens
Als u bent uitgenodigd door een Bragi-lid, vul zijn of haar naam dan hier in.
Kaarten