Concertkaarten reserveren

A-capellakoor
Datum: 
vrijdag, 7 juni, 2019 - 20:00
Locatie: 
Museum Vosbergen, Eelde
Reserveer kaarten
Programma: 

Op vrijdag 7 juni om 20:00 zal het a-capellakoor een concert geven in museum Vosbergen te Eelde.
Het a-capellakoor zal, onder leiding van Rein de Vries, het programma “Canción Ibérica’’ ten gehore brengen, waarin zowel oude als moderne Spaanstalige muziek aan bod zal komen.
Tijdens de eerste helft van het concert focust het a-capellakoor zich op stukken uit de renaissance met werken van onder andere Tomás Luis de Victoria en Juan Vásquez. Na de pauze begeeft het a-capellakoor zich meer richting recentere stukken, namelijk met componisten als Isaac Albéniz en als afsluiter delen uit het Romancero gitano van Mario Castelnuovo-Tedesco, waarbij het a-capellakoor bijgestaan zal worden door Kristina Vårlid op klassiek gitaar.

Het concert begint om 20.00 uur, de deuren openen om 19.30 uur.

Praktische informatie:

De groepskorting geldt voor vier studenten/CJP/65+. Let op: groepskaartjes zijn te koop vanaf vier personen voor €7,50 per stuk. De groepskaartjes betreft een fout in het systeem. Onze excuses voor het ongemak. Bij vragen over de reservering en het reserveren van groepstickets kunt u contact opnemen met onze secretaris via [email protected].  

Na het reserveren krijgt u een bevestigingsmail. Deze kan in uw map voor ongewenste e-mail terechtkomen.

U kunt bij binnenkomst uw kaarten contant of met pin betalen. Tevens kunt u het bedrag van uw gereserveerde kaarten overmaken naar NL77 INGB 0005 4453 78 t.n.v. G.S.M.G. Bragi. Meld in de beschrijving 'Reservering juniconcert ACK’ en uw naam.

ToegangskaartenAan de deurReservering
Normaal€ 15,00€ 14,00
Reductie (student/65+/CJP)€ 10,00€ 9,00
Groepskorting (student/65+/CJP)€ 7,50€ 7,50
U kunt reserveren tot uiterlijk 12:00 uur op de dag van het concert. Na dit tijdstip kan uw reservering niet meer verwerkt worden.
Uw gegevens
Als u bent uitgenodigd door een Bragi-lid, vul zijn of haar naam dan hier in.
Kaarten