Stichting Vrienden van Bragi

Word een Vriend, steun Bragi!

Groninger studenten muziekgezelschap Bragi bestaat al meer dan 135 jaar en is daarmee een van de oudste muziekgezelschappen van Nederland. Maar zoals vele verenigingen in de culturele sector heeft ook Bragi sterk te lijden onder de steeds afnemende subsidies. Daarom is in 1981 de Stichting Vrienden van Bragi opgericht om Bragi financieel te ondersteunen. De Stichting Vrienden van Bragi steunt in het bijzonder projecten, materiaal en reizen die buiten het gewone (krappe) budget van de vereniging vallen. Voorbeelden hiervan zijn alumnidagen, uitvoeringskosten van moderne stukken en baanbrekende solisten.

Door de inbreng van 'de Vrienden' lukt het de Stichting Vrienden van Bragi om de vereniging in leven te houden en te laten groeien. Om dit in de toekomst te blijven doen, zijn nieuwe Vrienden nodig.

U kunt Vriend van Bragi worden en daarmee een bijdrage leveren aan het voortbestaan van een unieke studentenmuziekvereniging in Groningen. In ruil daarvoor wordt u op de hoogte gehouden van de concertdata en maakt u kans op een VIP-behandeling bij de concerten van Bragi.

Dus: word nu Vriend en steun Bragi!

Maak uw bijdrage over naar rekening IBAN: NL58 SNSB 0706 1701 72 ten name van de Stichting 'Vrienden van Bragi'.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met het bestuur van de stichting opnemen.

Adresgegevens:
Stichting Vrienden van Bragi
Postbus 1441
9701 BK Groningen

De Stichting is ook bereikbaar via e-mail, via [email protected].
En telefonisch via +316 41627485 (Lotte Braam, voorzitter Stichting Vrienden van Bragi)

Het bestuur van de Stichting van Bragi bestaat uit:
Lotte Braam: Voorzitter
Guus Winter: Secretaris
Harrit Lamster: Penningmeester
Dorine Danton: Commissaris extern